Skip to content

Fondacija IMAN nagradila učenike generacije

👏 U omladinskom centru “Knjiga” danas smo ugostili učenike generacije i tom prilikom novčano nagradili najuspješnije. Pored novčanih nagrada imali smo posebne unikatne poklone od našeg prijatelja Mikija te prijateljice Devlete koja je napravila posebnu tortu.

👍 Sve čestitke našoj omladini, profesorima, nastavnicima i roditeljima. Nadamo se da ćemo vrlo brzo biti u prilici da čujemo i o drugim njihovim uspjesima.

📌 Iza ovogodišnjih maturanata zaista je izazovna godina u kojoj su zajedno sa svojim profesorima pomicali granice i mogućnosti obrazovanja, a ispred njih su bezbrojne mogućnosti i izazovi te im želimo puno sreće i uspjeha u budućem školovanju.

👍„Onako kako se odnosimo prema mladima, ne samo simbolički, nego i u smislu konkretnih aktivnosti, takva će nam sasvim sigurno biti i budućnost.

👉 Druženje je proteklo u ugodnoj atmosferi gdje smo imali priliku porazgovarati s našim učenicima, razmjeniti i čuti njihove planove kroz dalje obrazovanje.

▪️“Trud koji ulažemo da bismo nešto postigli nikad nije uzaludan. Nekada, negdje, nekako, pronaći ćemo ono što tražimo.” Helen Keller

💪 Zajedno nastavljamo dalje…
👉 BUDI I TI DIO DOBRA!